E-post

Avklarat

Vi vill be om ursäkt för den situation som är och har varit gällande e-posten. Orsaken till detta är att det gamla e-postsystemet är överbelastat och en av anledningarna till att vi gjort en stor investering i ett helt nytt system med betydligt större kapacitet.

Flytten påbörjades i slutet av april och vi har sedan dess kontinuerligt flyttat kunder dygnet runt. Varje kund som flyttas är dubbel glädje då kunden kommer till ett stabilare och snabbare system samtidigt som det gamla systemet får lägre last.

Vi beräknar att alla kunder ska vara flyttade till det nya systemet under sommaren men majoriteten kommer ha tillgång till det nya systemet tidigare än så.

Vi är ledsna att detta drabbar er kunder men vi garanterar er att vi gör allt vi kan för att lösa det så fort som möjligt. Alla tillgängliga resurser jobbar dygnet runt med detta då vi givetvis tar detta på största allvar.

2012-05-16 01:04: Den övergripande statusen på arbetet är att över 50 % av samtliga domäner flyttats till det nya systemet. Tekniker har kunnat koppla från delar av det gamla systemet och på så vis kunnat förbättra prestandan för samtliga kunder.

2012-05-22 17:05: Vi har kommit till en fas i arbetet med flytten till nya e-postsystemet då vi inte längre planerar att pausa systemen under nätterna. Över 90 % av alla kunder är nu flyttade till det nya e-postsystemet. Flytten pågår löpande dygnet runt.

2012-06-07 15:25: Det är med stor glädje vi kan rapportera att flytten från det gamla e-postsystemet till det nya färdigt. Alla kunder ligger nu på det nya e-postsystemet och det gamla kommer att stängas ned. Läs mer här 

 

Publicerat den

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss