Avveckling statistik

Avklarat

Vid lanseringen av vår statistiktjänst var efterfrågan hög. Den har dock avtagit med tiden och fler och fler kunder har istället valt att använda statistikverktyget Google Analytics.

Vår statistiktjänst har dessutom inte fungerat som den ska under en längre tid, vilket gjort att den inte längre uppfyller de kvalitetskrav vi ställer på samtliga utav våra produkter. Vi ber om ursäkt för det besvär detta medfört dig som kund hos oss.

Baserat på detta har vi beslutat att helt avveckla vår statistiktjänst från och med årsskiftet 2015/2016 och istället rekommendera Google Analytics för din framtida statistik. Med Google Analytics kan du snabbt och enkelt mäta din försäljning och få en aktuell inblick i hur besökarna använder din hemsida, hur de hittar dit samt hur du lockar dem tillbaka.

Den statistik som hittills samlats in kan levereras vid förfrågan, dock måste denna förfrågan ha inkommit till support@loopia.se senast 2015-12-31 för att kunna tillgodoses.

Vi ber återigen om ursäkt för det besvär detta medför dig som kund hos oss.

 

Publicerat den

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss